Все стейки готовятся на открытом огне на березовых углях.
Подается с настольным мини грилем, на котором вы самостоятельно можете приготовить мясо и овощи. В качестве гарнира идут печеный картофель и овощи.
3490 р.
prime black angus beef. 200 day of grain-fed, rib part. cut from the rib section, great marbling provide perfect texture and flavor combination
3490 р.
black angus grass-fed beef
1590 р.
prime black angus beef. 200 day of grain-fed. the most lean and tender steak
2690 р.
prime black angus beef. 200 day of grain-fed. cut from the loin, tender and juicy
2690 р.
this alternative cut is diaphragm muscle from below ribs. one of the most flavorful options
1890 р.
this cut from short loin area consists of two types of steak – tenderloin and striploin, connected by a t-shaper bone
810 р.
delicate lamp chops from the most prized cut of lamb
2500 р.
790 р.
Стейк из нежного куриного филе.
790 р.
1990 р.
(Рибай, Стриплойн, Мачете, Шатобриан, куриный стейк) на 4 персоны
7990 р.